Pasen 2019

Dit jaar is het stuk opgebouwd uit een schijf op een verhoging. Met ijzerdraad kunnen er verschillende vormen in het stuk worden gemaakt. Die vormen de basis voor nestjes, eieren, bollen of bijvoorbeeld mos. Er zijn allerlei verschillende soorten materialen op voorraad, u kunt het stuk naar eigen inzicht opmaken. De foto's hiernaast dienen slechts ter inspiratie.

Pasen 2019


Wanneer u een workshop volgt bij ons heeft u altijd keuze uit veel verschillende materialen. De foto's die wij hier laten zien dienen slechts ter inspiratie. Niemand gaat met hetzelfde stuk de deur uit!


De workshop begint om 19:45 met koffie/thee en wat lekkers. Daarna gaat u aan de slag en zal de inwendige mens zeker niet vergeten worden! De eindtijd kan variëren, maar rond 22:00 is iedereen vaak wel klaar. 


De kosten voor de workshop bedragen € 35,- per persoon. U kunt ook pinnen bij ons. Opgave graag via contact op deze website, een e-mail naar info@remcorensen.nl of een persoonlijk bericht op de Facebook pagina. Belt u liever, of heeft u nog vragen? U kunt ons ook bereiken op 06-20740445.


Data:

Donderdag 4 april

Vrijdag 5 april

Dinsdag 9 april


Bent u met 10 personen of meer? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen we samen een datum prikken en heeft u een workshop met uw eigen groep.