Kerst 2019

Kerst 2019De workshop begint om 19:45 met koffie/thee en wat lekkers. Daarna gaat u aan de slag en zal de inwendige mens zeker niet vergeten worden! De eindtijd kan variëren, maar rond 22:00 is iedereen vaak wel klaar. 


De kosten voor de workshop bedragen € 42,50,- per persoon. U kunt ook pinnen bij ons. Opgave graag via contact op deze website, een e-mail naar info@remcorensen.nl of een persoonlijk bericht op de Facebook pagina. Belt u liever, of heeft u nog vragen? U kunt ons ook bereiken op 06-20740445. Graag bij opgave vermelden welk stuk u wilt gaan maken, dit i.v.m. onze voorbereidingen.


Data:

Dinsdag 10 december - vol

Woensdag 11 december - vol

Maandag 16 december - vol

Extra datum: Maandag 9 december - 2 plaatsen vrij


Bent u met 10 personen of meer? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen we samen een datum prikken en heeft u een workshop met uw eigen groep.


Kerstboom:

Deze sfeervolle kerstboom gaat u zelf helemaal maken. De achterplank is klaar en is ongeveer 80cm hoog en 60cm breed. De schijven die u kunt gebruiken om de kerstboom op te bouwen zijn van verschillende houtsoorten. Tussen de schijven door kunt u een lichtdraad spannen. Er is de mogelijkheid om de boom nog verder op te tuigen met kerstversieringen, of u laat de boom 'naturel'. 
Frame:

U kunt uit twee maten houten frames kiezen waar u het kerststuk in gaat maken; ongeveer 80cm hoog en 40cm breed. Of 50cm hoog en 50cm breed. Tussen en op het frame kunt u allerlei materialen gebruiken om het frame verder aan te kleden. 

Hanger:

Voor deze kersthanger gaat u zelf aan de slag met het monteren van de takken aan de plank. Ook hier kan er weer een sfeervol lichtdraad om de takken worden gespannen. Verder zijn de takken helemaal naar eigen inzicht aan te kleden. U kunt er voor kiezen om bovenop de plank een lichtbol te plaatsen, hierin bent u uiteraard vrij!